Cròniques de la Reconstrucció de Senior

by Senior I El Cor Brutal

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    €10 EUR  or more

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Cròniques de la Reconstrucció de Senior via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days

    €10 EUR or more 

   

1.
04:08
2.
3.
4.
01:04
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
02:36
13.
01:02
14.
15.
16.
01:16
17.
18.
03:32
19.
20.
01:28
21.
22.
05:13
23.
24.

about

Landete va entrar a l'ofcina i va dir “primos, tinc açò” i ens va deixar damunt la taula dos CD-R on es llegia Cròniques de la Reconstrucció i Noves Cròniques de la Reconstrucció. “Són les maquetes que vaig fer ja fa temps de les primeres cançons que vaig escriure en valencià. No sé, he pensat que potser algú li agradaria escoltar-les”.

Nyas, ací les teniu. Hem pensat que no hi hauria millor manera per celebrar aquests 10 anys que porta Senior amb El Cor Brutal que reeditant l'origen de tot. Dues maquetes que Landete va fer ja fa temps. La primera, les Cròniques, són les primeres 12 pistes d'aquest cd i les va enregistrar a l'octubre de 2005 quan Landete encara no havia fet cap concert amb el nom de Senior. La segona, les Noves Cròniques, comprèn les 12 darreres cançons del cd i són de març de 2006, imminentment abans de començar a assajar amb El Cor Brutal.

Es tracta, doncs, d'un document històric. Les Cròniques de la Reconstrucció conten clarament, sense subterfugis ni metàfores, l'estat anímic de l'autor en aquell temps. Lluitant per eixir de la renegror, Landete comença a vore un futur i les composicions li ajuden a creure-se'l.

Tancat a casa de sa mare, a L'Ènova (Ribera Alta), escriu i enregistra tot sol dues dotzenes de cançons, la majoria de les quals han vist la llum en els seus treballs posteriors amb la banda que l'acompanya. Hi ha temes, sobretot, de L'Experiència Gratifcant (Malatesta Records, 2009) -Ja era hora, El joc de demanar, El pa nostre de cada dia, Sonata en La Major Sèptima, L'animal, El signe dels temps, València eres una puta, La sort adormida i Símptomes- i de Nu (Malatesta Records, 2011), el seu cd d'extres -El temps de l'odi s'ha acabat, Benvingut al món dels homes, Conclusió i Breu tractat de física i astronomia- però també de Gran (Malatesta Records, 2013) -Amoride i La sort adormida- i, fns i tot, de Santo Parranto (Malatesta Records, 2015) -No és tan pesat.

També s'inclouen quatre versions (Fountains Of Wayne, Slowblow, Sparklehorse i Tom Waits) i un bon grapat de cançons que ixen de l'anonimat per primera vegada.

credits

released April 21, 2016

Totes les cançons escrites per M.A. Landete, excepte:
Ja era hora: música de M.A. Landete, lletra de Luís González
Teu i meu: música i lletra de Collingwood/Schlesinger. Lletra daptada per M.A. Landete
El fantasma del teu ampli: música i lletra de Orri/Karri. Lletra adaptada per M.A. Landete
Vine ací: música i lletra de Mark Linkous. Lletra adaptada per M.A. Landete
Marta: música i lletra de Tom Waits. Lletra adaptada per M.A. Landete
Totes les cançons interpretades i enregistrades per M.A. Landete en L'Ènova (Ribera Alta - València) en 2006
Mesclat i masteritzat per Luís Martínez en Little Canyon Studios (Burjassot - València) en 2016

Banda: facebook.com/seniorielcorbrutal @SeniorCorBrutal (Twitter)
Discogràfica: malatestarecords@gmail.com
Editorial: vic@songsforever.es
Manàgement i contractació: contrtación@malatestarecords (Jorge Álvarez)

tags

license

all rights reserved

about

Malatesta Records Valencia, Spain

Sello independiente valenciano que basa su funcionamiento en la implicación organizativa de las bandas que forman parte del sello.

contact / help

Contact Malatesta Records

Streaming and
Download help